Okej! I dag ska Otte potte helt ovetande f...

img_3469 (MMS)

Okej! I dag ska Otte potte helt ovetande få lite vatten på skallen i en kyrka, får se hur det går!


Vi har latat oss hela dagen. Tittat på tv,...

img_3463 (MMS)

Vi har latat oss hela dagen. Tittat på tv, hängt upp kläder i garderoben som av någon konstig anledning hamnat på golvet, lekt med Otis, surplat en hel del kaffe. Nu börjar det dock klia i benen, tror att jag ska tvinga ut familjen på promenad.


Kräftis.

I går kväll var Emma & Calle här. Vi åt lite kräftor & hade det allmänt mysigt, lite spontant så där. Jävligt trevligt, en liten smygstart på de små odjuren.

E du från Norrköping eller?!

I tisdags blev vi trötta på det busiga vädret & drog till Norrköping. Emma, Lotta, Markus, Otis & jag. Vi hade det väldigt trevligt & vi handlade en hel del, jag fynda som bara den, tror att jag köpte tio plagg för ca 480 kr.
Jag är en jävel på det där med rea. Medans vi andra köpte kläder, "fynda" (Otis) farmor svindyra tvålar som Emma tyckte lukta fisk.
Otis fick iallafall grymt fina kläder från Polarn o. Pyret.

Nobody puts baby in a corner.

I måndags gick vi ut för att möta upp den nyblivna familjen för en liten lunch i stadsparken. Vilket mys! En underbart söt liten pojke med lika underbart fräsigt namn & med stor aptit på livet. Jävlar i min låda vad de ska busa i framtiden, Otis & Zeven.

Now I´m breaking up with God...

Gårdagen var underbar. Tö & jag hade en liten picknick med ost & kex samt lite vin. Runt 20.00 började konserten, det var bra, riktigt bra. Världens show! Dock hade jag inte det (något) större objektivet med mig (vilken miss) men håll tillgodo.

Tell me this night is over.

I går var det Mackes sista arbetsdag på fyra veckor. SKÖNT med semester, det är han värd. Vi firade in den med lite mys med Emma & Calle, Felice kom en liten sväng också.
Nu sitter jag & peppar med en massa The Ark låtar, ska till ruinen med Tö ikväll. Tänkte att nu har jag inte gjort min hemläxa & kan typ inga låtar så jag var tvungen att uppdatera mig, men oj så fel man kan ha. Man skulle nästan kunna säga att jag är en i bandet.
Nu håller jag bara tummarna för att det uppehåll ikväll annars gråter jag blod.

Om Oslo.

Vad fan händer med världen!? Jag kan inte sätta ord på det, bara FY FAN!

Primaballerina.

I går när jag klev in i köket hittade jag Otis vid ugnen, snabbt som attan fram med kameran. Åhjo visst har han ställt sig upp innan men då har han dragit sig upp vid en bordskant eller vid spjälorna i sängen eller dylikt. Min lilla kille! Ja för övrigt får ni ursäkta den skitiga ugnen!


Jag är totalt värdelös.

Fy vad dålig jag har varit på det här med att blogga känner jag. Det är så mycket som har hänt som jag inte har berättat. Vi har lekt med Oliwer, varit i Edsbruk, badat, fyllt år, mina pullor från Oslo har kommit hem, Visfestivalen, en ny liten gulle baby har äntligen tittat ut, ja jag orkar liksom inte skriva & lägga ut bilder på allt det skulle ta så sjukt lång tid så vi tar enbart ett litet bildregn & sen skiter vi i det & går helt enkelt vidare med livet.

Nu ligger jag i sängen med den nya mama! P...

img_3374 (MMS)

Nu ligger jag i sängen med den nya mama! Perfekt avslutning på fröken Hammermans födelsedag.


Sitter & läser tidningen & konstaterar att...

img_3369 (MMS)

Sitter & läser tidningen & konstaterar att jag både blir stolt & en smula rörd att det finns människor som hjälper folk de inte känner. Ja det blir jag.


Vi myser i Edsbruk & bara badar, leker, so...

img_3338 (MMS)

Vi myser i Edsbruk & bara badar, leker, solar, äter gott & latar oss. I morgon far vi tillbaka mot viken igen.


Fredag.

I dag har Otis badat i baljan, ute. Han tycker om det där med att bada. Otis fick sitt första paket på posten i dag, inte för att han fattade galoppen med det men i vilket fall.
Jag har "bakat" en LCHF kladdkaka idag. Väldigt skeptisk var jag men den var fan jävligt god.
& det där med dieter håller jag inte på med, tyckte bara att det skulle vara roligt att testa & den var typ det enklaste jag gjort i hela mitt liv (i kakväg). jag skulle provat att baka bröd också men det verkar som att dygnets alla timmar är allt för få. Nu ska vi grilla.


Oreda.

Så här kan det se ut ibland hemma hos fam. Åkervall/Hammerman om Otis varit i farten...

Midsommar

Ja midsommaren tillbringade vi i Gamleby.
Med världens bäst värdpar, gäster, mat, ja allt var helt perfekt. Tack alla ni för en fin dag.

Anywhere you go, I´ll be there.


På´t igen.

Ja nu har han gjort det igen. Gullat, klappat & smakat på djuret. Åh fy vad tröttsamt att hon skriver om ungen & djur igen men det går inte att undgå förstår ni. Ja snart är han tre & kräver en hund!?

RSS 2.0