Ny ful vana

Jag hittar ofta min kära son med ett pekfinger uppstucket i snoken. Jag har dock aldrig sett vad han gör med sina fynd (om han nu får några) men jag kan tänka mig att de hamnar i truten fortare än en höna skiter.


Ingen vanlig dag.

Idag är det ingen vanlig dag! Nej visst förstår ni! Idag är det nämligen Ths födelsedag! Hurra hurra huuuuurrraaaa!


Läckert Nelly!

Detta läckra armband skulle jag inte tacka nej till. Bra jobbat Nelly!


Frulle i parken.

Igår åt Otis & jag frulle i Stadsparken. Vi fick sällskap av en mycket vänlig duva som käkade upp våra mackor.


Korv i Gamleby

I veckan var vi hos Bella, Emil & Sigge, grillade korv, snackade skit, barnen badade & sedan åt vi jordgubbar med smält choklad. Vi planerade söndagen också. Då ska vi nämligen till Kolmården hela gänget. MYS!


Stakar

Igår kväll kl 23.00 landade vi i viken igen. Det blev totalt sju dagar i Edsbruk & det har varit härligt. Men det är skönt att vara hemma. Jag ville mest bara visa mina sjukt snygga ljusstakar, det ni!


Tjuvlyssnat.

Imorse låg jag & lyssnade på otis & mormor när de tjattrade som tusan. Ni får ta del av det bästa.

"moomooj kissta?" (läs; ska mormor gå & kissa?)

Ja svarar mormor lugnt jag ska gå & kissa.

"ootiis baass" (läs; något i stil med att Otis ska bajsa, prutta eller bara stoltsera med ordet)

En ljudlig prutt hörs från rummet bredvid som sedan följs av ett fniss från pojken. Mormor kunde inte heller hålla sig. Vad var det Otis? Frågar mormor.

Baass! Får hon som svar.

Vem var det?

MOOMOOJ! Gormar han.

Nu kan jag inte hålla mig utan ligger & fnissar som en galning i sängen. Tur att han har en undanmanöver min son, att alltid skylla ljudliga pruttar på mormor. Han är ett geni.


Lata dagar.

Vi är i Edsbruk. Har varit här hela veckan. Vi gör inget speciellt, tar dagen mer eller mindre som den kommer. Vi har hunnit plockat blåbär, strosat i skogen, åkt båt, badat, käkat pannkakor, tö & jessica har varit här & busat, byggt en hylla till uteplatsen, plockat stenar, läst, lekt, plockat grodor & letat sniglar ja you name it!


Han är numera en stor grabb.

Vi har varit i Gamleby & firat Sigge som har fyllt ett helt år. Vi fick grymt mumsigt fika & grabbarna lekte en sväng. Hur mysigt som helst.


Det bäste!

Det godaste att dricka denna sommar är helt klart fläder & lime drickan från TGR. Den är så god så änglarna gråter. Typ.


Ja illa ägg!

Så skriker otis på morgonen, så det är ju bara att sätta igång att koka de där förbaskade äggen. Idag blev det smoothie gjord på ananas, hallon & grekisk yoghurt.


Visfestivalen dag 3

Sista dagen på visfestivalen. Otis & jag gick till familjen G & Co. På rådhusgatan & mös lite. Sen gick vi till guldkant käkade glass & så, sen vidare mot ruinen. Där käkades det korv & så ett glas vin. Otis sprang runt & pekade på folk & sa "bääääässs" (läs;bärs) & tafsade på damernas handväskor. Sen skildes vi åt, familjen G & Co. Gick vidare & ottan-pottan & jag gick en långsam promenad hem & tittade på ALLT längs vägen man kunnat titta på. Tack för en trevlig kväll familjen G & Co.


Visfestivalen dag 2

Igår (fredag) var den andra dagen på visfestivalen. Då blev det en liten tjejfest, alla kunde dessvärre inte närvara men några utav oss. En sväng ute var planen för mig, dock blev det lite längre än så. Trevligt hade vi iallafall. tack brudar!


Just nu

Hänger pottan & jag med de Goa göteborgarna på rådhusgatan.


Första dagen på visfestivalen.

Igår (torsdag) satt vi & mös utanför ruinen. Det känns så roligt nu när turisterna hittat till Västervik, men jag påminns sakta om att snart flyr dom hem & det blir ganska tomt på gatorna igen. Sen kommer höst, den långa vintern & en evig väntan på sommaren. Nej fy på mig! Vad deppigt det låter. Nu ska Pottan & jag snart gå & möta upp otis mormor & gammelmormor.


Resultat.

Helt ostylat dock, men ändå.


Just nu.

Står jag & färgar mitt hår, väntar med spänning på resultat. Inget drastiskt ska bara piffa upp färgen lite. Ottan-pottan sover så jag ska sedan ta en tjejdusch som Emma kallar det.


Startar dagen.

Med en stor frukost. Jag är ju ingen frukostmänniska men idag tog Otis & jag sovmorgon & vi vaknade båda två totat utsvultna. Vad har dagen att erbjuda idag då!? Jag har lite ärenden att ordna, ett pysselprojekt att styra upp, & sen är det ju den första visfestivaldagen idag. Men nu ska jag hälla i mig typ en kanna kaffe & bli lite människa.


Min lilla familj

Som en fallskärm av kärlek.


En dag full av fika.

På förmiddagen idag har Otis kompis Jack varit här hemma hos oss på lekstund. Klockan 13.00 gick vi för att fika med Bella & Emma. En timma senare kom Nathalie, Jessica & Th & fikan fortsatte i all oändlighet. Jag fick jätte fina presenter som jag visar en annan dag. Tack brudar!


10 juli.

23 bast idag. Gammal & GO!


Nejdå jag har inte dött!

.... Jag har bara sovit lite.


RSS 2.0