Instagram i bruket

Vi har varit i Edsbruk ett par dagar. Vi har tittat på hästar, får, lekt, sprungit i det gröna gräset & ätit tills magen stått i fyra hörn.
Bilderna är från instagram, följ mig där mitt alias är elinadina.


Många måsten men ingen vilja.

Jag borde verkligen plugga utav bara helvete, men just nu ligger jag istället & myser med min familj i sängen framför bygglov. Jävligt dåligt av mig, men va fan det är ju så härligt. Det dåliga samvetet infinner sig förmodligen i morgon, jag får helt enkelt ta det då.


Ottan-Pottan

han är kung på miner sonen min...

Senaste dagarna i bilder...


I dag hände det...

Det som jag så länge gått & väntat på, Otis bajsa i badkaret. Han verkade dessutom rätt nöjd över det. Jag var väl så att säga mer nöjd över att min kära sambo "tog tag i skiten" (!)


Den återkommande lättnaden...

God MORRRON!
Satt uppe & skrev arbete till halv två i natt, så jag känner mig liite sleten. Men lättad, det har verkligen varit överhängande, detta arbete & nu är det inskickat & klart.
Uppdatering gällande Ottan-pottan då, Apa är det nya ordet, fruktansvärt roligt & han säger det till allt, men också om man visar en bild på en apa.
Vad händer i dag då, vi ska leka nu på dan, träffa goa göteborgare & i kväll ska jag slappna av & unna mig ett glas vin eller kan två...


Humor på hög nivå

Sjukstuga. Det går då aldrig över. Ottan har smittat mig & jag mår apa.
Lillasyster är här & just nu ligger vi i sängen, läser udda blocketanonser & garvar så vi får ont i magen. Tur att vi har den bästa humorn, lillasyster & jag.


Kom igen, det blir kul!

Detta upptäckte jag i går, & det liksom pirrade till i magen & började kittla i benen. De är ju ändå min nyaste förälskelse.
Går varma i lurarna dagarna lång.
Den stora frågan är väl egentligen bara vem som är sugen på att följa med...?

 


Om den lilla pojken...

Över 39 i temp i flera dagar. Blåsor i hela munnen. Kan inte äta fast han så gärna vill. Stackars lilla Otis. Mammahjärtat gråter verkligen. men så i dag lite solsken! 1 isglass & några kalla köttbullar. Det får mitt förbaskade hjärta att slå frivolter det!

 


Skit i det!

Ja jag vet att jag är sämst! Mycket har hänt under den lilla perioden då det varit tyst här, men va fan! Skit i det! Vi blickar framåt i stället...


Skärtorsdagen

I dag har vi träffat Lina, Nathalie, Tö, Jessica, Emma & givetvis många fler. Vi har fikat, lunchat & druckit litervis med kaffe. Jag har bakat också. Cheesecake. Det är lite utav min specialitet, min parad-dessert så att säga. I dag utformade jag ett nytt recept, resultatet blev bra men några ändringar till nästa gång blir det.
Nu ligger jag i soffan, tittar på vänner & väntar på Tö.


Glad påsk

Önskar Otis


Pyssel

Alltså hur mycket smälter inte mammahjärtat när ungen kommer hem från dagis med sitt första pyssel!? Det är ju nästan så att det gör ont...

 


Arg på världen.

Tänk att man inte kan känna sig trygg i sitt eget hem. Att en okänd människa ska tränga sig in & stjäla.
Jag blir inte bara ledsen utan känner mig också kränkt, ett stort obehag.
Vart fan är världen på väg!


Snipp, snapp, snut, så var helgen slut.

I Växjö har vi myst en massa, ätit god mat, sovit, spenderat några timmar på Grand Samarkand, kramats, lekt, åkt mycket bil, & dessutom försökt att roa en uttråkad unge i en bil, då får man ta till många medel vill jag lova b la placera strumpor i ansiktet...


RSS 2.0