Jäkla dagisbacillusker!

Fick hämta Pottan 14.30, dagis ringde & sa att han börjat få feber & inte var sitt vanliga Otis.
Skyndade dit & hittade en liten, svag, rödblommig pojk i ett knä, invirad i en filt. Stackarn! Nu ligger vi i sängen, försöker kurera liten. Vi som skulle fira sommarlov & allt..


Just nu...

Är Sigge hos mig. Bella är på ärenden så då hänger han & jag lite. Han kryper omkring på golvet i världens fart. Han har blivit så stor! Ingen bebis här inte. En stor liten kille.


Här har ni...

En snygg rumpa! Pappan & Otis skulle på en liten promenad för att låta mamman få lite plugg-ro.. Kommer sedan hem med ett par snygga nya jeans till Pottan. Jag vill också ha sådana.


En natt i Halmstad.

Här kommer lite bilder från fredag kväll i Halmstad. En grymt bra kväll med fina vänner, jävligt pissigt att min telefon skulle dö precis när jag ska ta bilder på Maskinen spelningen, men vad tusan gör det.
Tack för en sjukt bra kväll flickor små, pussy pussy mjau mjau!


Detaljer.


Försommar stress.

Får ni det? Alla måsten. Det ska grillas, sörplas vin i all oändlighet, bränns fläsk, socialisera sig, & för att inte tala om det sista plugget. Fy! Det får mig att vilja dra täcket över skallen & röka flera paket cigg. Dock inte samtidigt men ändå.


On the road.

Nu sitter vi i bilen, på G mot Halmstad, våra tjejer & MSKINEN!


Kalas.

I kväll har vi varit i Edsbruk & firat mamma, ja hennes födelsedag är ju egentligen i morgon men då jobbar hon & jag åker till Halmstad med några utav brudarna & vi ska dricka vin & sedan dra på Maskinen, det ska verkligen bli så roligt!
Återigen Edsbruk, vi fick som vanligt grymt god mat & dessert så magen fortfarande står i fyra hörn (!).
Vi snackade dessutom skit, skrattade en hel del, drack ett glas vin & mös till det lite, en härlig torsdagskväll med andra ord


Första dagen på stranden.

Ja en heldag blev det inte men ca två timmar. & det var ljuvligt.


Just nu...

Sitter vi på willys parkering & väntar på pappan som handlar lite. Vi har varit på stranden i dag. Helt otroligt skönt ska ni veta, & jag känner mig lycklig. Tänk vad lite sol kan göra! Ottan pottan är ingen badkruka vill jag lova, han har tagit årets första dopp. Men visar mer om det sen...


Tänk om man kunde hoppa över måndagar.

Jag har pluggat hela dagen. Gick & hämtade pottan på dagis & hade sedan prov. Resultatet av provet har jag ingen aning om, men det kändes SKIT! & jag är så ledsen. Jag måste lära mig att inte ta saker & ting så personligt.
Nu sitter jag ute, invirad i en prickig filt med mina nya gummistövlar på fötterna & tar mig en drink. jag känner att det är skönt att det snart är sommar iallafall, jag är fett redo. Bring it on!

 


Old love.

Sitter i bilen vi har varit i Edsbruk hela dagen. Plötsligt dyker den där låten upp , den strömmar ur genom högtalarna & den där igenkännande känslan infinner sig.
Hur fan kunde jag glömma bort Gossip!?

 


När livet är så där härligt...


Första tröjan.

I går (fredag) gick vi en runda på stan med tant Emma (HAHAHaaaa!) & då valde Otis sin första egna tröja helt själv, den tvingade han sedan stackars Emma att köpa till honom under pistolhot (liten överdrift).
Den är grön med en stor hårig apa på, för ingen i vår närhet har missat Otis ap-period.
Sen fick han lite annat fint, den bortskämda ungen men det förtäljer inte denna berättelse.
Sen gick Pottan & jag hem & gick bananas.


Fredag morgon

Blev sovmorgon idag. Skönt.
Nu sitter Otis & jag vid frukostbordet & ska se ett avsnitt av New girl till frullen. Helt sold på denna serie, sjukt bra! Serietorsk som jag är.
Sen är vi redo för dagen, frågan är bara vad den ska bestå av, något roligt pyssel känner jag för... Lite DIY.


Jag måste bara visa.

Jag gick igenom mina bilder & hittade dessa två knasbollar. Hahaha! Sjukt söta ihop de där två.


Orutin på denna Kvällsmat...

På grund utav trötta & snoriga familjemedlemmar samt (en smula) tidspress efter dagens utflykt fick kvällsmaten bli en smoothie som dessutom fick intas i mammans & pappans säng, fy skämmes vilka godtyckliga föräldrar (!?)
Men gott & mysigt, det var det!


Mjukt i barnrum

Älskar den runda "trasmattan" vi införskaffat till Ottan-pottans rum. Härligt mjuk att leka på samt ger en enorm färgklick. Önskar att jag kunde ha en i varje rum, men det skulle ju se himla roligt ut.

 


Just nu

Gungar vi, eller "hopplar" som Otis säger...


Trötta bilder..

Trötta fötter, trötta små ögon, sömniga barn & föräldrar...


Skulle aldrig...

NEJ! Jag skulle aldrig skrivit det där om helgfrulle för idag hände det & här kommer bildbevis på mjölkbad (visserligen bara ena handen men iallafall.)!


Just nu....

Är Emma här & busar.


Veckans bästa.

Jag älskar frukost under helgerna (jag vet att jag nämnt det ett par gånger tidigare, men det är sant!). Vi äter hela familjen, ihop utan någon vidare stress, & det är underbart! Det är dessutom det mål då Otis äter riktigt bra, jag är ingen hönsig morsa som sitter & tjatar men för tillfället är det mycket roligare att testa oss vuxna genom att slänga all mat på golvet & bada händerna i mjölken. Man skulle kunna tro att detta är en baby period som skulle varit över för länge sedan, men nej. Men back till frulle, då är det iallafall oftast inget bad i mjölken & mat på golv & väggar.
Bästa frullen för tillfället är keso, bär & kardemumma. Ohoj vad gott, ni måste testa! Smakar typ bullar, & vem gillar inte bullar!?


Vi borde ha en bondgård

Ja, det tycker nog Ottan-pottan iallafall. Vi var på kosläpp i Bynn i veckan & ni må tro att han gillade det! Han sprang omkring som en galning & klappade kor, hästar retade hönor & pekade på getter. Det var verkligen otroligt mysigt. Fast bäst av allt var nog ändå traktorerna, hemma hos farmor & farfar är det gräsklipparen som gäller.


Tisdag

Upp 05.00 för att skriva klart arbetet jag inte blev klar med i går, de andra två ligger & grisar i sängen & jag är grymt frestad att krypa ner också.
Men nej, blir att hinka kaffe, & låta fingrarna spela över tangentbordet...


RSS 2.0