Herr & fru fjant..

Skog, skog & ännu mera skog. Det är allt man ser på väg mot Växjö, på radion är det någon idiot-tråkig människa som babblar, försöker byta men någon form av radioskugga har infunnit sig. Då fjantar vi oss framför mobilkameran istället.

 


Bella & Sigge

Var här & hälsade på en liten sväng i veckan som varit. Tog ett lut i soffan, en koffein kaffe & lite babbel, alltid lika trevligt!
Sigge växer så otroligt fort! Så roligt att se, man gör ju inte det på samma sett hos sin egen.
Men innan vi vet ordet av är de finniga, med bräkig röst & tjatar om moppe...

 


Snön den bara faller ner...

Här packas det för fulla muggar för i dag åker familjen mot Växjö till pappsen & Lena. Ska bli as mysigt, men jag hade ju gärna önskat lite vackert väder med solsken.
Nu garvar åt oss va Th?! När vi sitter här i Sverige huttrandes med snö som faller ner över oss, & du ligger & pressar på en strand med en paraplydrink i ena handen & den där omtalade solkrämen i den andra.
Men det är du värd. & vet du va!? Ja ä int bitter...

 


Stackars mig!

Här blir det inget fredagsmys! Stackars lilla jag får sitta här med näsan i en bok om teknisk psykologi, i bland kan jag ju undra lite över mitt skälvskadebeteende, för det är väl precis vad detta är! att plugga en fredagskväll...


Skärper mig...

Tog mig en löparrunda, kändes verkligen att jag har tappat i kondition under de här två veckorna jag knappt löpt med undantag fån en gång då det gick piss! Men så här efter känns det skönt trotts att det var kämpigt. Lite styrka efter & nu en tidig lunch. Pluggar för hela slanten annars, därav dåligt med uppdatering. Nu måste jag verkligen hitta fokus till min uppsats i teknisk psykologi, HERRE GUD! Hur ska detta gå!?

 


Sol, vind & lite vatten

I går drog vi till Edsbruk. Vi var ute & gick, åt glass i solen, sparkade grus, gick med Ove i koppel (!) åt god mat, red på en tjäder, Mackie & Chrille tömde båten & sen åkte vi hem igen.


Helg

Vår helg har varit fin, inte mycket bloggande men vi har haft fullt upp med att insupa sol, & umgås med många goda vänner. Vi har spenderat många av helgens timmar på rådhusgatan. Otis tyckte om att klättra på fyrhjulingen, men kompenserade det hela lätt med att sminka Erika! Mycket bus i goda vänners lag får beskriva helgen helt enkelt.


Kissekatt

Alltså mitt hjärta brister lite över den söta lilla kissen Ove.
Det är dessutom rätt gött att Ove & Otis kan dela leksaker.

 


På't igen!

Nu är jag i full gång med plugget igen efter ett uppehåll hos svärisarna. Lite god kvällsmat framför mig. Nej! bäst att trycka näsan i böckerna.

 


Vår eftermiddag

På förmiddagen kom Th & tog en kaffe sen blev det plugg fram till 15.30 då satte jag mig på cykeln & hämtade Otis på dagis de hade varit ute hela dagen i det vackra vädret, sen satte vi oss på cykeln igen & bikade ut till farmor & farfar. Där är vi just nu. sen ska jag plugga igen håll tummarna för att det går mig vägen


Varning för bildregn...

I söndags var vi ju i Edsbruk hos Otis mormor & Chrille.
Då tog vi en liten tripp till falerum & sedan till Winäs. Det var ju inget speciellt vackert väder men det var skönt alltså inte speciellt kallt. Vi måste verkligen åka dit någon dag då det är strålande solsken med en picknick-korg, det är verkligen vackert där.

Det du fått av mig.

En tydlig grej Otis ärvt av mig är de mörka ringarna under ögonen som uppkommer vid trötthet.
På mig är det inte så vackert, han klär enligt mig i allt.
Det är dessutom ganska praktiskt om man inte riktigt är säker på om tröttheten infunnit sig, för de mörka ringarna under ögonen de ljuger aldrig!

En stor pojke...

som kan "allt" själv. Nej då, riktigt så är det inte men han klättrar upp på sophinken i badrummet & borstar tänderna själv. När blev han så stor?!
åh! det är så mammahjärtat slår en frivolt, min stora lilla kille.


Morgonstund

Här äts det frulle för fulla muggar. Vad står på schemat idag då. Jo tränas ska det förhoppningsvis göras, pluggas så mycket som möjligt & sen ska jag & Otis ha en utedag i em om vädret tillåter men just nu ser det så ut iallafall.


Work out

Klar med kvällens träning & ser ut som en tomat i ansiktet, men det är snyggt! Nu ska jag hem & käka jordgubbar.
Btw huset var inget för oss, såg oss om i en minut innan vi beslutade oss för att gå. Men det som är dåligt för oss är bra för någon annan... Bättre lycka till oss nästa gång får jag hoppas!


Just nu

Är vi ute & går. Hämtade nyligen prinsen från dagis & snart ska vi på husvisning. Jag är lite skeptisk men jag har ju inte sett det på riktigt ännu, vem vet.


You are my favorite piece of art

Kanske bör ungen satsa på en karriär som tatuerare!? Tycker allt att han har det i sig.
Mamman tackar gudarna för våtservetter som tycks kunna ta bort vad som helst.

 


Söndag kväll.

Hela familjen ligger i sängen & tittar på så ska det låta. I dag har vi varit hos mormor & Chrille. Där har vi ätit en massa gott, varit på klädhuset i Falerum där Otis fick ett par super-snabba-silver-dojor, & sen en liten utflykt till Winäs.
För övrigt har Otis i dag sagt "vovve" fyra gånger.


Just nu

Myser jag hos Th, dricker cider & pratar skit.


Lillasysters baby

Då välkomnar vi lillasysters håriga son Ove till familjen.


Torrboll

Här har det stått still, fast inte i det verkliga livet, där är det full rulle. I går pluggade jag konstant hela dagen förutom när jag gick & hämtade Otis-godis på dagis. Vaknade med träningsvärk i hjärnan i morse vill jag lova. I dag har vi hängt med Th & Melwin. & i kväll ska jag iallafall unna mig ett glas vin eller två med gott sällskap.


Buhu!

Här ligger jag & tycker mäkta synd om mig själv. Jag är så fruktansvärt feberkänslig så varje millimeter av min kropp skriker NEJ nu går vi & avlider. Så är det ju i själva verket inte, men dåligt det mår jag!


Lunchrast

En skvallertidning, nötter & "nypressat" i solen. Jag är nog på g att bli sjuk i gen, feber i morse men va bara att trycka i sig två panodil & bege sig till skolan. Nu ska här njutas i varje fall. Later.


Just nu

Är vi i Gamleby & strosar.


GO fika

Pust & stön! Dagens seminarium är avklarad! Jag hoppas verkligen att den resulterar i ett bra betyg, jag fick ingen direkt känsla så håll tummarna för min skull är ni snälla!
Sambon överraskade med semlor & en Otis-farmor. Det var jäklar vad vi fikar i detta hem! I morgon är det skola från morgon till kväll, men det tänker vi inte på nu. Nu ska jag bara njuta av dagen. Här ser ni en pojke med magen full av semla.


Söndag i bruket.

Här kommer lite bilder från gårdagen i Edsbruk. En mycket fin dag med familjen. Känns som jag verkligen har Tankat energi.

 


Lillasyster med koll....

Satt & spelade draw förut (jäkligt roligt & simpelt spel) & fick upp den kommande bilden & säger spontant "vad heter hon den där med ormar i håret?" varav lillasyster svara "är det nån som bor här eller...?"

 


Ut & insup sol!

Det ska iallafall vi göra! Nu drar vi till Otis G-mormor i Edsbruk. Där ska vi bara va i solen, dricka kaffe & bli bjudna på mat. Låter som en bra söndag va!? Kan dock inte slappna av helt & hållet. Plugget åker med då det vankas seminarium i morgon. Blä! Men va fan! Får väl förena nytta med nöje.


Stadsparken

Var vi i igår, Emma, Felice, Ia, tuva, Otis & jag. Lekte lite & gick sedan & tog en fika på kannan.
Sen pluggade jag arslet av mig hela eftermiddagen & den resterande kvällen. Skickade in ett arbete & jag känner en stor oro över kvalitén på arbetet, men å andra sidan är det ju inskickat så det är inget jag kan göra något åt nu...


American pancakes

Blev det till lunch i dag. Sjukt enkelt & gott. Vi hade lite snaskiga tillbehör såsom jordgubbar, apelsin & hallon. Th kom lite spontant & gjorde oss sällskap. Dock blir man så sjukt mätt eftersom de är så otroligt tunga, men det är ju inget vi äter varje dag så lätt värt det.
På eftermiddagen kom Lina en sväng, trevligt. Tog en kaffe på donken & pratade både om både nu & då. Måste vi göra om snarast!
Under kvällen kom Otis farfar & farbröder hit & sällskapade, & jag har pluggat (ytterst lite)
Ja där har ni lite av min dag.


Vart är han?!

Här springer jag runt & ropar, OTIS! Åh! Fart fan har han gömt sig nu?! Vi som måste åka & handla. & här springer jag runt & letar bakom soffor, under bord, ja överallt när jag då hör någon fnittra från mammans & pappans sovrum. & där ligger han, inklämd uppkrupen i sängen & pillar sig i naveln...


Projekt barnrum.

Jag har missat att visa vad jag gjort i Otis rum. Det var ett litet tag sedan nu men ah!
Satte upp den svartmålade grenen i krokar från taket & vips blev det en klädstång i pojkrummet. De färgglada galgarna är från Åhléns.


Fynd.

I går fynda jag denna blus, eller kallar man det kanske skjorta?! Aja det gjorde jag iallafall på en av vikens 2hand butiker 10 spänn & den var min.


Mellis för en sjukling...

& för mig. Frukt & kesella med kanel & kardemumma, & ja det är mumma!
Otis har varit hemma i dag. Feber. Jag var i skolan fram till 12 & Markus var då hemma. Nu käkar vi frukt så det står härliga till. I kväll ska jag träna, äntligen.


Just nu

Myser vi i sängen. Slutade tidigare än planerat i dag så jag hämtade Otis redan vid tre. Jag hade ju kunnat åkt hem & plugg lite men jag kände att hjärnan är överfull efter dagens introduktion & grupparbete. I morgon är det redovisning, jag är förvånansvärt lugn men det hinner nog ordna upp sig med nerverna till morgondagen ska bi se...


Fitspo.

Här sitter jag, i skolan & har lite små ångest för att jag inte har tränat på över en vecka. Men va fan, det är bara att sparka mig själv i arslet & sätta fart. Lite inspiration & motivation, det är vad jag behöver!


Världens finaste körv

Den här bilden tog Mackie på Körven i går. Jag tycker att den är så himla fin...


Söndag morgon

Just nu när alla ni andra ligger & grisar i era sängar ja då är Hammermanskan uppe & häller i sig kaffe för här ska det gås på kurs. Hej hopp! Trevligt söndagsnöje.


Premiär.

I går (fredag) tog vi premiär med cykeln. Otis tyckte att det var kul & satt där bak & smaskade äpple.
Jag tyckte dock att det var lite läskigt med allt grus på vägarna. men va fan det är väl en vane grej det där med att ha en unge där bak...
En liten runda blev det i dag också med betoning på liten. På måndag ska jag nog hämta Otis på dagis med biken tror jag.


Tidigare under dagen.

Tog vi en lunch på Gusto. Otis, lillasyster, David & jag. Sjukt gott & mycket trevligt!


Med längtan till sommar.

Här kommer bild på shortsen jag piffade till under gårdagen.
Fynda ett par Levi's på kupan & klippte av blekte & tvättade ett par gånger.
& ja, jag är nöjd.


Kreativiteten flödar!?

Jag fick ett ryck, kände att nu är det dags att ta tag i mitt ritande lite. Så nu kör jag. Tidigare i dag har jag tillverkat ett par apsnygga shorts. Jag visar i morgon. Nu är det jag, blocket & pennan som ska göra upp en gång för alla.


Underbar dag.

Spenderat mycket av dagen ute i det underbara vädret, lunchat med några av tjejerna, fikat med Ia & Linda plus barnen vilket var mycket trevligt med en ny bekantskap där.
& slutligen medverkat på seminarium i Internationella relationer. Nu sitter jag med den bästa kvällsmaten; hallon, kesella med kanel & passionsfrukt. Tidig säng i kväll känner jag.


RSS 2.0