På promenad ut till gränsö med Bella, Sigg...

img_3679 (MMS)

På promenad ut till gränsö med Bella, Sigge & otis.


Once you go black, you never go back.

Nej då! lugn i stormen det är faktiskt brunt. Dock blött fortfarande, väntar med spänning på resultatet.

Idag har jag myst med den här lilla sötise...

img_3674 (MMS)

Idag har jag myst med den här lilla sötisen. Han charmade upp mig totalt. Skicklig liten grabb! Han vet redan hur man krossar hjärtan.


Nu är det äntligen te-dags! Tror ni jag är...

img_3665 (MMS)

Nu är det äntligen te-dags! Tror ni jag är något lycklig eller? Jag kör dubbelt upp!


Micro äventyr...

Förra Söndagen fick vi kli i benen & kände att nej nu måste vi hitta på något. Så (Otis) farmor, farfar, Mackie, Ottan & jag placerade våra söta små rumpor i bilen & for iväg. Vi kom ju inte så långt, det blev Lofta för en fika men herre jösses vad fint det var! Godaste fikan på länge! & jag måste ju ändå titulera mig själv kung på fika! Ja fint som snus var det.
Efter det drog vi vidare mot Loftahammar & kikade lite på båtar & gottade oss så mycket vi bara kunde i solen.
En helt okej söndag måste jag säga & ett helt lagom pyttelitet äventyr så där i slutet på veckan.

Byafest.

Det var ettag sedan men  jag är ju så jäkla seg på det där med uppdatering. Det var iallafall en mycket trevlig kväll hemma hos Jonte, Maria & Viggo.
Otis föredrog givetvis djuren framför minglet, men denna gång fick han med sig farfar också.

Söndag tidig morgon.

I morse gick Otis & jag upp kl 06.00! En Söndag, vad hände där liksom!? Han brukar aldrig vakna så tidigt men det var ju lite skönt med omväxling.
Vi åt fukost, busade, mös lite, tittade på Pretty little liars, & sen somnade ottan igen.
Om ni undrar varför ungen är så flådig, så ska jag ta & berätta för er att han gillar smörgås med mycket smör & det smörjs garanterat (slår aldrig fel) in på hela kroppen, därav flådet.
Tillslut somnade han i stolen. Han tyckte nog inte att Pretty little liars var så fruktansvärt bra. Skulle nog kunna tänka mig att han tyckte det var skit, stackarn!

Fick post idag!?

Somliga fastnar med skägget i brevlådan medans andra hittar Otisar där.

Du skall icke stjäla!

Här hemma börjar det hända konstiga saker må ni tro!
När jag kom tillbaka till köket tidigare idag efter att plockat upp Otis leksaker i vardagsrummet, tittade jag på laxen i ugnen & konstaterade att den inte var färdig. Konstigt tyckte jag eftersom den legat därinne på övertid så att säga, fick då till min fasa se att ugnen var nerskruvad på 65 °c! JAHA! antingen har jag gått o blivit senil eller så har då han (den lilla av hanarna i hemmet) alltså lärt sig att skruva på ugnsknapparna idag då rå. Tror mest på det senare.
& sen har han ju gått o blivit kleptoman också.

Lekdag.

Förra veckan, tror jag att det va eller kan det varit veckan innan det!? ja ni vet minnet är bra men mycket kort! i vilket fall som helst vi hade en liten spontan lekdag. Oliwer & Tuva var här & lekte så att golven nästan gungade.
Det var sjukt kul & bara måste göras om snarast!

Nyfiken i en strut.


Idag har vi varit ute på tur, eller vad de...

img_3647 (MMS)

Idag har vi varit ute på tur, eller vad de säger i Norge. Återkommer senare om var. Vilket jäkla väder vi har gått o blivit med! Vad hände här? Jag längtar ju efter stickade koftor, filtar, doft ljus & gott te. Men jag får väl kanske vänta.


Willys är bra grejer de!

img_3636 (MMS)

Willys är bra grejer de!


Lika som bär.

Sådan far, sådan son.

Tänkte att vi skulle ta oss ett bad men ka...

img_3544 (MMS)

Tänkte att vi skulle ta oss ett bad men karet var tydligen upptaget!?


Fångade en bild på djävulsminen igen. Stac...

img_3535 (MMS)

Fångade en bild på djävulsminen igen. Stackars gammelmormor blir skräckslagen!


Nu är vi på gång med att klappa djuren igen.

img_3520 (MMS)

Nu är vi på gång med att klappa djuren igen.


We do not allow crashers.

Helgen spenderade M & jag i Växjö.
Min far gifte sig med underbara Lena. Det var helt rörande vackert, ja vad mer ska man säga det var vackert helt enkelt. Givetvis saknade vi lilleman så att det gjorde lite ont men han hade det fruktansvärt mysigt hos farmor & farfar. Jag tog väldigt dåligt med kort & de blev inte alls speciellt bra, hoppas på att jag kan få stjäla någon annans. inte ett litet foto tog vi på hur vi såg ut heller, kanske hade varit roligt att ha. jag menar det är ju inte var dag man går på bröllop, & när jag väl kom på detta hade jag ätit så mycket mat & en hel del tårta (såg ut att vara högpreggo) & det ville jag inte ha på kort.
De var så fina & hade ordnat allt så himla fint.
En minnesvärd dag. Tack alla ni, för en underbar helg!

Äntligen hemma! Med god mat i magen ute ho...

img_3497 (MMS)

Äntligen hemma! Med god mat i magen ute hos svärföräldrarna. Plockade lite vinbär till frukosten imorgon. Muuummms!


Nu sitter vi på tåget mot Kalmar! Snart he...

img_3495 (MMS)

Nu sitter vi på tåget mot Kalmar! Snart hemma. Har haft det underbart & vigseln var oerhört vacker! Nu längtar vi bara hem till vår prins & jag ska pussa honom tills han storknar.


Uppe med tuppen! Inte var dag jag sitter u...

img_3492 (MMS)

Uppe med tuppen! Inte var dag jag sitter ute & sippar java kl 05.52 färdig duschad o klar alltså, i vanliga fall brukar jag sitta här skitig vid den här tiden. Men idag är ingen vanlig dag, för idag ska mackie & jag på äventyr.


Ittala.

I veckan var vi ute på Ittala, & fick en fin överraskning! 50% på allt i hela butiken! Vi behövde ju inget men va fasiken bara att passa på va!?
två gröna Marimekko skålar till samlingen, två svarta Bodanova vaser, fyra st drinkglas samt två små skålar jag tänkte ha flingsalt i.
Så för tusan åk dit innan allt är slut!

Diablo.

Min son har blivit hemsökt eller så har han alltid varit något utav en djävul, bara att vi inte tidigare märkt detta.
Jag minns inte när det hela började, kanske två veckor sedan. Ett minspel utan dess like, säkert 60 gånger per dag som en blanding mellan gråt & ett bröl, fast han tycker att det är roligt. ja konstigt va!? & jag vet inte vad jag ska göra för att driva ut denna demon. Jag får helt enkelt lära mig att leva med detta.

Lördag 30 Juli Kl 13.00

Ja, då var det dags för dop. Allt gick fint, Otis va en aningens vild i kyrkan men det är väl bara förväntat, vi tyckte att han var duktig iallafall. Dock kissade han ner Emma så det rann på hela hennes ben. Jävligt roligt tyckte jag vet inte hur hon kände för det hela, men fruktansvärt roligt litet minne att berätta för Ottan när han fyller 15.
Efter dopet åt vi smörgåstårta i församlingshemmet.
Alltså Otis fick så fruktansvärt fina presenter så man fick lite ont i hjärtat, det känns som att man inte riktigt kan tacka alla ordentligt, man tackar & tackar men man känner att man skulle vilja ha en liten ensamstund med de alla. Men det var jävligt rörande att se alla (förutom några som tyvärr inte kunde) som kom. Det var trevligt, jävligt trevligt.
Tack alla ni som gjorde Otis dopdag oerhört fin.

Den här torsdagskvällen har spenderats på ...

img_3482 (MMS)

Den här torsdagskvällen har spenderats på akuten med lilla Putte. Han hittade något jävligt olämpligt att svälja det lilla monstret. Ingen fara med honom nu & inte någon större då heller, men man vet ju aldrig. Hönsiga som vi är sambon & jag, låter vi Otis sova mellan oss under hela natten. Bara för att.


Jag sörplar te tills det pyser ur öronen h...

img_3487 (MMS)

Jag sörplar te tills det pyser ur öronen helt solo. Kan vara rätt skönt det också ibland. Mannen är ute på äventyr & prinsen sover gott. Nu ska jag slänga upp fötterna för att se ett avsnitt av Entourage.


RSS 2.0