Under förmiddagen.

Gick Otis,Th & jag ner till hamnen för att mata fåglarna.
Sen gick ottan & jag en promenad, drog en liten runda på stan. Det var halva reapriset på alla böcker hos Åhléns så jag fynda fyra till ungen & en till mig.
Passade även på att köpa en foundation, schampo & torrschampo. Nu är vi hemma, & ska ta ett litet lut & vila lite till något härligt barnprogram.


Just nu.

Fikar vi i solen.


Vårkänslor.

Lycklig kan man bli av att en familjemedlem kommer hem.


Ä det ett FUCKING skämt!?

Vem fan kom på att politik skulle vara SÅ JÄVLA SATANS SVÅRT & JOBBIGT!?
det jäveln borde det ta mig fan va skottpeng på!

Just nu.

Jag försöker plugga lite, & ottan han ville inte vara sämre så han sitter bredvid & gör det samma.


Klagar.

Fy fan vilken natt!jag tänker inte gå in på några saftiga detaljer men bilden på mig är en av flertalet resultat efter natten. Nu ska jag försöka smaska på en kiwi, får se hur det går. Peppar peppar!


Badar i spyor igen.

Stackars lilla Otis! Stackars oss. Fy farao! Det är bara att vänta på att vi får det också. Men jag skulle kunna göra vad som för att byta med liten. Stackarn! Han bara gråter & spyr & gråter o spyr lite till.
Känns redan i de mellersta regionerna om man säger så. Roligt dygn vi har framför oss. att slåss om en toa, det blir prövande vill jag lova.


Ny frilla.

Nej ni kan ta det lugnt! Det är inte jag som är i gång med håret nu igen.
Nu på förmiddagen har jag däremot klippt pottans hår. Det gick väl så där. Han var inte allt för lycklig men inget skrik & gråt! Speciellt snyggt vet i tusan om det blev men vad säger ni!? Allt klär ju en skönhet.


Nytillskott i kungahuset.

Tänka sig vad härligt de måste ha det, men jag kan inte undgå att tycka lite synd om dem. Det är ju en mys & muff tid de har framför sig & media går helt BANANAZ!
Det är nästan så man inte minns hur det är att sniffa bäbis.. Mysigt & den underbaraste lukten som finns, det borde ju baske mig finnas på flaska!
Hoppas att de får lite egen tid vican, Danne-Boy & den lilla prinsessan.
Åh ja! De må ha fått en liten prinsessa men jag har en stor prins.


Oh no!

Magsjuka! Kräks & spyor! Kräks & spyor!


Världens enklaste!?

Otis & jag har precis smällt i oss var sin skål med sparrissoppa. Otis fick med pasta i.
Jag såg det hela framför mig. Hur vi skulle sitta där med våra soppskålar, kanske lite tända ljus & det dagsfärska avsnittet av Glee. Det kunde jag ju köra upp där bak! TRE minuter tog det innan soppskålen var över hela Otis, halva mig & större delen av matrummet!
Det var ju bara att placera gossen i badkaret. Man har ju iallafall aldrig långtråkigt.


Skjut mig!

Sparka mig i arslet vad det går dåligt i dag!


Kort dag.

I dag ska det pluggas intensivt till kl 14.00.
Internationella relationer står på schemat. Sen blir det att hämta Otis & jag borde planera något roligt att göra men inspirationen är inte den bästa.
Det blir nog en lekdag. förhoppningsvis lite mer plugg i kväll om jag nu inte slocknar mitt i allt.


Solen gör min dag!

Jävlar i havet! Vilket härligt väder. Är på väg för att hämta Ottan-pottan. Sen ska vi hem till Lillasyster & fika. Den här låten har pulserat ur mina lurar den senaste veckan, får ej nog!


Hjärnan blöder

I dag pluggar jag så hjärnan blöder. Jag längtar tills på fredag då mina två arbeten är inskickade & klara! Tunneln är lång & mörk, men långt där framför mig skymtar jag ljuset.


Dumpa!

Efter en liten snabb middag med familjen dumpar jag plugget för att med mina sladdriga armar o ben gå & träna med Th. Jag ska då ta mig tusan bli stark som en björn!


Fredagsmys

Simhallen på eftermiddagen med Tö, Th, Otis, Elias & Jesper.
Sen lite fika & då kom jag på det! Jävlar i havet! Jag hade ju glömt Otis Snutte på dagis! Snabbt som attan slängde vi oss i bilen & drog iväg! & vi hade turen på vår sida! En av fröknarna stod fullt påklädd i hallen på väg hem. Så det var bara för mig att kila in & hämta den. TUR! Det hade kanske blivit några sura miner under helgen annars.
Sen handlade vi lite, hem & lagade laxsallad. & jordgubbar med grädde till efterrätt. Mycket prat & fnitter under kvällen.


Lunchpausmedenpiffigtjej!

<3


Går till sängs med Janesh

Den damp ner i postlådan i dag.
Nu har jag placerat mig under täcket & ska snart bryta pärmen. Jäkligt speciell känsla. Är för trött men kan inte motstå.


Bus med ögonbryn

Lillasyster har varit här hela eftermiddagen/kvällen. Jag skulle hjälpa henne med hennes bryn så vi skulle gömma oss inne i Otis rum men givetvis hittade den lilla terroristen oss & ville hjälpa till. Det slutade med att jag hade både en lillasyster & en Otis i knät. En härlig kväll med mycket bus.


Sömnlös

Det var så underbart så man önskar att det aldrig hade hänt.


Bagare bagare Bengtsson

Den här underbara skapelsen fick jag i går. Helt underbar, nu ska jag bara hitta den perfekta platsen för den & sen ska det bakas, bakas bakas tills det pyser deg & färdiga bullar ur öronen på oss alla!


Valentine goes bananaz

Hur har ni spenderat er allahjärtansdag? Jag har pluggat, pluggat, pluggat & haft lektion i naturkunskap & sedan kom jag hem & fick fin fina tulpaner & en jätte fin present(!) alltså det är ju så här va, vi firar inte allahjärtans det är inte vår grej känns lite för kommersiellt, så jag blev totalt chockad. Jag ska visa er i morgon när jag tagit bild på den. Nu äter vi smågodis & tittar på top model. Den bästa kombon!


Alla hjärtans

Det knackade på dörren & där stod grannen med choklad, & ville önska en fin alla hjärtans dag.
Ni må tro att jag blev glad!
Gulliga grannar vi har!


Just nu

Försöker jag pressa in information i hjärnan (önskar att jag kunde banka in det!) & sörplar i mig ingefärsthe.
Har i princip druckit det sedan jag & Th var på kurs i hälsopedagogik med stresshantering. Jag känner mig piggare & tro det eller ej men jag har inte haft ont i magen sen dess.
i förrgår beställde jag boken ayurveda för ditt sinne, hoppas att den kommer snart! Ska bli riktigt spännande att läsa den.


HIPPHIPPHURRA!


I dag fyller Tuvisen 1 år! GRATTIS lilla/stora du!

Onödigt nödvändigt.

Hur snygg är inte denna lur som man faktiskt kopplar in i dagens mobiler. Förenar nytta med nöje, om man gillar retroprylar vill säga. Minskar mobilstrålningen drastiskt.
Finns att inhandla hos lannamobler.se


Produktiv

Skrivit klart ett arbete om universum, inskickat & klart! Läst psykologi. Snackat skit med lillasyster. Planerat en date med Bella & Sigge. Hämtat Otis på dagis. Promenerat i det fina vädret. Fikat med Tö, Otis, Lillasyster & Dave. Lekt "hoppla polle" & nu ska det lagas thai. Vår dag än så länge...


Söndag morgon.

Nu är jag på väg med kaffet i högsta hugg! Sista Kurtdagen på teknisk psykologi. Gårdagen var kanon hoppas att denna blir detsamma.


Glasögonorm

Jag har ju varit näst intill blind oerhört länge. Äntligen tog jag mig i kragen & ordnade till det. I går fick jag hem det ena paret av mina glasögon, de är enorma, pråliga & jag gillart!


Gårdagen

Mysig kväll med brudarna. Elin hade lagat underbart god laxpasta & sen lite gött dricka samt många skratt på det innebar en lyckad kväll. Tack för det fina ni.


Äpplen av kärlek....

Finns att köpa på Maxi.


Just nu

Är jag på väg till dagis för att hämta sonen min. Har nyss varit en sväng på Willys för att inhandla nödvändigheter inför helgens bravader, kurs denna helg också!
I kväll ska jag & alla brudar till Elin på middag. Nice!


Slutkörd

& det är så skönt! Var på TR med Th i kväll & jävlar vilket pass! Jag älskar verkligen känslan efter & herre min Gud vilken form Th är i! Mitt mål är att bli lika stark som henne. Man skulle kunna säga att hon är min egen Pippi långstrump.


Strålande humör

Nu ska snart denna lilla underbara gosse som till råga på allt dagen till ära är på ett strålande humör vara på dagis helt själv. Spännande!


Otis-Godis

Några flickor på Otis förskola kallar den lille herrn för Godis. Jag tycker att det är ett ganska gulligt & sött (!) smeknamn.
När vi kom hem i dag tyckte Otis att det vore en fin ide att låna mammas tröja & här sprang han runt med en liten gul aftonklänning hela eftermiddagen. Lillasyster var här en sväng & när Markus kom hem drog vi vidare ut till Otis farmor & farfar för lite mat & våfflor.


Förskola/dagis.

Gud vad jag är blogg-kass! Men jag har så jäkla mycket just nu.
En liten uppdatering på dagisfronten då! Det har gått fint. Personalen är jätte trygg, de har ett enormt fint samarbete & jag är lycklig att vi valde att byta till detta. Det känns verkligen underbart & i dag blev jag nästan rörd över vilket härligt gäng det är, både personal & barn.
& Otis har dessutom skött sig fint. Självklart är detta en omställning men det har gått förvånansvärt bra jag är verkligen stolt över honom. Han har verkligen "vuxit" under de här tre dagarna . Oj vad rosenrött & underbart rosa fluffigt detta inlägg blev men det låter jag så vara.
I morgon (torsdag) lämnar vi Otis där själv alltså utan föräldrar. Håll nu tummarna för att det går lika fint det.


Just nu

Fikar vi med Lillasyster & David. I dag har jag varit med på dagis det gick jätte bra. Kan berätta mer om det senare.


Plugglunch

En snabbt fixad tonfisksallad fick det bli. Jag sitter & försöker få inblick i psykologin (går det?) har fått en hel del gjort under förmiddagen, hoppas att det går lika bra efter lunchen.


Morgonbestyr

Nu har dom åkt. Till dagis. Markus & Otis. Känns konstigt att jag inte är med, inte det att jag tror att det kommer gå dåligt, verkligen inte! Är övertygad om att det kommer att gå fint. Men det känns konstigt att jag inte är delaktig i dag, men det är ju bara att jag vänjer mig vid det. Det är ju trotts allt så här vår vardag kommer att se ut i framtiden. I morgon får jag följa med & det ser jag fram emot.


Smäll på fingrarna!

Fruktansvärt dålig uppdatering under helgen från min sida. Till mitt försvar (om det nu skulle behövas) har jag varit på kurs hela helgen & Otis har varit i Edsbruk hos mormor & plastmorfar Chrille.
Kursen gick fint, riktigt givande! Otis har haft en riktigt fin helg med oerhört mycket uppmärksamhet.
Min kära mor skickade fina mms med små uppdateringar under helgens gång. Fint att se hur roligt de haft men saknat honom har vi minst sagt gjort. Nu är han äntligen hemma & vi ska snart krypa ner i sängen & vila ögonen på honom. I morgon är det första dagen på dagis (inskolning) då ska pappan med & här hemma ska det pluggas.
Här kommer några bilder från helgen i bruket.


Känsliga läsare varnas!

En liten olycka med en väldigt vass kniv.
Hur ont tror ni att detta gör!?


Gammal kärlek rostar aldrig

Sitter med fika & tittar på the documentary med Rebecca & fiona.
Kan man annat än älska?


I nuet

Kannan är urdrucken, jag är i ordning för dagen & sonen är trött. Nu drar vi & fördriver tiden lite...


Godbitar från cos

pics; COS


Slöa människor

Vaknade som tre lik. Nja inte Otis då men han sov länge.
Mitt första mål här på morgonen är att hinka en kanna kaffe & bli som folk.
I dag ska vi på ett äventyr,
Mysa lite, leka lite i snön, plugga lite & träna.


Luktar brända hjärnceller.

Pjuh! Färdig med plugget för i dag. Nästan klar med arbetet i nk & jag började i dag (!) jävlar vad jag är produktiv!
Jag känner mig faktiskt något stressad. I helgen är det kurs, måndag börjar inskolningen på Otis dagis, onsdag är det föreläsning sen nästa helg är det kurs hela helgen igen, & de resterande inklämda dagarna då? Ja då skriver jag på cirka fem arbeten, umgås med min familj & leker lite hemmafru.
Nej då jag klagar inte! Jag gick ju för hundan kurs i stresshantering, bara att fiska upp sina kunskaper nu då. I morgon kör jag första passet på TR.


Just nu

Otis gör uppror på stan